Program

Et nytenkende og entusiastisk program med spennende, kjente nasjonale og internasjonale innledere.

Programmet lanseres gjennom høsten 2018. Et program som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.

Registrering fra kl. 08:30

Programstart kl. 09:30

Forventet slutt kl. 16:00-16:30

Vi kan allerede nå presentere store nasjonale og internasjonale aktører. Tidligere statsminister i Sverige og skogeier Göran Persson er en av hovedinnlederne under åpningen av Tømmer & Marked 2019.

Ny eier av Norske Skog, Oceanwood deltar på konferansen. Fra det britiske hedgefondet kommer investeringsdirektør John Chiang. Gjeldssituasjonen til Norske Skog er avklart, hva er planen videre?

Aministrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth deltar og deler sine tanker om skogens rolle i et verdiskaping og innovasjonsperspektiv.  

Følg med, vi har flere spennende innledere på gang!

Tilbakeblikk på Tømmer & Marked 2018 kan du se her.

Påmelding

Viken Skogs andelseiere får redusert pris.

GÅ TIL PÅMELDING

Deltakerpris for Viken Skogs andelseiere kr 695,-

Andelseierpris gjelder også for ektefelle og kommende generasjon andelseier

Ordinær deltagerpris kr 1295,-

Deltakeravgift inkluderer Sundvoldens lunsjbuffet og drikke gjennom hele arrangementet. Bindende påmelding. Fakturering i etterkant. 

Spørsmål kan rettes til leder for marked og arrangementer i Viken Skog, Helene Nygaardsvik Ruud. 

Talere på Tømmer & Marked 2019

Per A. Sørlie

Per A. Sørlie

Administrerende direktør i Borregaard

Göran Persson

Göran Persson

Göran Persson er en av de mest profilerte europeiske politikere i nyere tid. Han var leder for Socialdemokratene og statsminister i Sverige fra 1996 til 2006. Persson er også skogeier.

Anita K. Traaseth

Anita K. Traaseth

Anita Krohn Traaseth er administrerende direktør i Innovasjon Norge, og har tidligere vært første kvinnelige toppsjef i Hewlett-Packard Norge.

John Chiang

John Chiang

Ny eier av Norske Skog, Oceanwood deltar på konferansen. Fra det britiske hedgefondet kommer investeringsdirektør John Chiang. Gjeldssituasjonen til Norske Skog er avklart, hva er planen videre?

Håkan Ekström

Håkan Ekström

Håkan Ekström er grunnlegger og president for Wood Resources International, det ledende internasjonale konsulentselskapet for markedsanalyser av tømmermarkedet og skogindustrien.

Julie M. Brodtkorb

Julie M. Brodtkorb

Julie M. Brodtkorb er administrerende direktør i MEF, Maskinentreprenørenes Forbund. Fra 2013 - 2017 var hun statssekretær og stabssjef ved Statsministerens kontor.

Juho Nummela

Juho Nummela

Juho Nummela konsernsjef i Ponsse siden 2008 deltar på Tømmer & Marked 2019. Ponsse er en familieeid bedrift etablert i 1970 og er i dag en av verdens ledende produsenter av skogsmaskiner.

Jessika Szyber

Jessika Szyber

Utviklingsleder i Store Enso.

Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Morten Kristiansen er konsernsjef i Moleven Industrier ASA. Kristiansen har vært konsernsjef i Moelven siden 2015. Kristiansen er utdannet bygningsingeniør og diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har vært ansatt i Moelven i perioden fra 1981 – 1994 og igjen siden 2000. Han kom fra stillingen som direktør i Moelven Industrier med ansvar for område Skog før han ble konsernsjef.

Våre sponsorer

Landkreditt Bank

Har du spørsmål til Landkreditt har du mulighet til å stikke innom deres stand og slå av en prat.

Landkreditt Bank er en norsk bank med lange tradisjoner og solide røtter på bygda. Vi har alle banktjenestene på nett, brett og mobil - derfor er vi tilgjengelig der du er. Virksomheten er rettet både mot person- og næringslivsmarked, hvor landbruk utgjør hovedtyngden.

Å bli kunde i Landkreditt Bank er sunt bankvett - både for bønder og byfolk!

Skogbrand

Vi er på plass under konferansen og gleder oss til en prat med nettopp deg!

Brann, storm og snø ødelegger store skogverdier.  Skogbrand har forsikret norske skoger i over 100 år. Vi kjenner skogbruket og produktene våre er tilpasset nettopp din skog. 

PONNSE

PONSSE vil være tilstede med nye maskiner under konferansen.

PONSSE har spesialisert seg på produksjon, salg, service og teknologi av skogsmaskiner for kortvirkesmetoden og drives av oppriktig interesse for sine kunder. PONSSE utvikler og produserer bærekraftige og innovative avvirkningsløsninger basert på kundenes behov. Selskapet ble etablert av skogsentreprenør Einari Vidgrén i 1970 og har siden den gang vært en leder innen hogstteknologi basert på kortvirkesmetoden.

Brann, storm og snø ødelegger store skogverdier. Skogbrand har forsikret norske skoger i over 100 år. Vi kjenner skogbruket og produktene våre er tilpasset nettopp din skog. Les mer.

Hold deg oppdatert

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Viken Skog